Ti skridt og et lille hop fra Østerlars rundkirke, ligger den skønneste butik med mange oplevelser. Der er Sæbemageri, stort te sortiment, lysstøberi, cremeproduktion, duftolier alt sammen håndlavet i vores produktion.

Til alle vores produkter har vi accessoires, som sæbeskåle, håndlavede vaskeklude, creme krukker, lysestager og meget mere, alt sammen med fokus på velvære.

https://www.rmplast.dk/baeredygtighed

Har du brug for ro og fordybelse er du velkommen til at sidde i vores have (fra 1 april til efterårsferien) med en kop kaffe eller spille stigegolf. Som vi plejer at sige til vores kunder. Hvis du ikke kan sidde i vores have over kop kaffe, frokost eller is, kigge på kirken og få ro på krop og sjæl, ja- så ved vi ikke hvor du skal tage hen.

Lidt om os:
Vores gamle gård er fra 1600. Den har i sin tid været præstegård langt tilbage. I dag er vi en familiejet virksomhed

Vi lægger vægt på at alle vores produkter er:
Veganske:
Det vil sige at der ikke er noget fra dyr i vores produkter.

Bæredygtigte:

Det vil sige at vi sikrer os at ingredienserne er produceret ansvarligt, at vi minimerer emballage, eller bruger emballage man kan bruge igen og igen.

Social.

Vi har en forpligtelse til at bakke op om det samfund vi er en del af. For os betyder det bl.a. at vi ansætter mennesker der har brug for mening i livet det kan f.eks være flexjobbere.

Kom glad